"pony- en

paardrijden

is een passie

die je met

elkaar kan

delen"Activiteiten


Het Twentse Ros en De Vijf Marken organiseren jaarlijks diverse activiteiten, naast de officiële KNHS-wedstrijden (zie Wedstrijden).

Verenigingslessen
Wekelijks zijn er de verenigingslessen, waaraan ieder lid één keer per week mag deelnemen. Deze lessen worden gegeven door enthousiaste gediplomeerde instructeurs. 
Op de avonden dat er lessen zijn, is de wedstrijdhal niet beschikbaar voor ‘vrij rijden’. Op de woensdagavond zijn beide hallen niet beschikbaar voor ‘vrij rijden’.

 

Oefenparcour

In de winterperiode, van oktober tot maart, is de accommodatie iedere dinsdag beschikbaar voor het rijden van oefenparcoursen. Dit is voor leden en niet-leden, kosten bedragen €5,- per parcours. Herman Oude Hendrikman zorgt voor de parcoursbouw. Op deze dag zijn beide hallen niet beschikbaar voor ‘vrij rijden’.

Diversen activiteiten

Door het jaar heen worden er diverse andere activiteiten georganiseerd, zoals carnavalsequipespringen, ponykamp, thema-activiteiten en interessante clinics. Kijk voor meer activiteiten in de kalender.

Clubkampioenschappen

Het jaar wordt bij Het Twentse Ros en De Vijf Marken traditiegetrouw afgesloten met de Clubkampioenschappen. Deze onderlinge wedstrijd voor alleen leden bestaat uit dressuur en springen. In beide disciplines wordt er gestreden om de titel Clubkampioen, met daarnaast een Allround kampioen.

Verenigings lessen


Maandag 18:30–21:30 uur
Dressuur* | Paarden 
Suzanne Bredero

*De eerste les betreft een gecombineerde les dressuur/springen.


Woensdag 17:00–20:30 uur
Dressuur/springen | Pony
Chantal Roerink, Nicole ter Haar


*Om 20:30 uur start nog een les voor paarden.


Donderdag 18:45–21:45 uur
Springen | Paarden
Jorg Beckers

Afmelden les


Kan je een keer niet meerijden? Afmelden bij de instructeur.

Suzanne Bredero: 
06-54272337


Chantal Roerink: 
06-23931331


Nicole ter Haar: 
06-26067076


Jorg Beckers: 
06-22498442